Pastrav cu sos
- marupescaru
- 09-01-2010
- 11415
- 32
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 20 |
Descriere pastrav cu sos
Mod de preparare: Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt. Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si lamaie.
Incingi o ligura unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, coniacul si condimentele.Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minute.
Incingi o ligura unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, coniacul si condimentele.Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minute.
Ingrediente reteta
-
pastrav 2 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
usturoi catei 5 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
smantana 500 grame
maxim patru!!!de la patru lansete-n sus eu consider ca-i braconaj!sau multa foame-n gat!!!!!!!
lansete multe, multa munca si costuri multe ,mai ales daca pescuiesti pe dunare sau rauri,si mai este posibil sa mai si ratezi pestele,2-3 lansete de caciula,sa nu mai vorbesc ca ,cateodata trebuie sa stai cu mana langa ea sa intepi.