Forum de pescuit

Forum de pescuit, activitate non stop pe forumul pescarilor. Discuta cu alti pescari despre pescuit.

Cauta in Forum de pescuit

Forumul pescarilor

Forum
  • Topics
  • Posts

Aceasta sectiune este dedicata pescuitului atat la crap cat si la rapitor sau sationar. Aveti intrebari despre pescuitul la un anumit peste? Incercati sa aflati aici raspunsurile date de pescari

Discutii despre diverse tehnici de pescuit, metode de pescuit, pescuit la orice stil , tehnici pescuit la crap, la rapitor, stationar. Cele mai noi tehnici in pescuitul sportiv.

Discutii despre scule si echipamente de pescuit. Lansete , mulinete, accesorii de pescuit la crap, stiuca, salau, rapitor, caras. Ultimele scule si echipamente aparute pe piata.

Monturi , noduri pescaresti monturi crap, salau, stiuca. Discutii despre cele mai bune noduri folosite la diverse monturi.

nade pentru pescuit , momeli propuse de pescari. Cauti o nada sau o momeala sau vrei pareri despre acestea. momeli si nade pt orice peste

Vrei sa iti confectionezi ceva vrei ca totul se mearga ceas , vrei ca sculele tale sa fie mereu in forma? Nu stii de unde se incepi? Apeleaza la anumite servicii online si cere sfatul altora, fi in pas cu moda noilor materiale si echipamente?

Intrebari despre un anumit loc de pescuit: balti, dunare, delta dunarii, lacuri naturale si baraje. Aici nu se vor posta locuri de pescuit.

Aventuri la pescuit. Pescari ne povestesc despre aventurile lor la pescuit. Ai avut peripetii la pescuit, vrei sa ne dastainui cu inima deschisa te astetpa sa aflam cat mai multe peripetii.

Cauti un partener pentru o partida de pescuit ? Aici vei gasi un partener pentru partida.

discuti despre asociatiile de pescuit , discutii despre ANPA, infintari asociatii noi. Programe noi

Afli ultimele noutati despre permise, vize, pg-uri. Ai informatii utile despre aceste lucruri, aici le poti posta

Informatii despre desfasurarea concursului de pe site. Modificari, anulari de puncte

Vrei sa povestesti din ispravile tale de pescar? Vrei propriul tau blog online de pescar , creaza-ti unul acum si interactioneaza cu alti pescari.

Daca ai o sugestie despre site sau vrei sa reclami ceva despre Forum Atelier ssau site aici se vor posta.

Sectiunea pescuit la dunare, este dedicata exclusiv celor ce doresc sa afle din tainele pescuitul pe aceste locuri. Tehnici de pescuit la dunare, nade pentru dunare

Sectiunea pescuit la pluta, este dedicata celor ce doresc sa afle din tainele pescuitul la pluta si la stationar. Tehnici de pescuit la pluta, nade utile in pescuiutl la stationar