- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
In articolul Arome pt babusca, PEPY a scris:
"Componenta de baza pentru babusca la inceput de primavara ramane tot
pesmetul rosu, obtiunt din paine prajita la foc mic."
Gresit.
Pesmetul rosu, sau Chapeleur rouge, se obtine exclusiv din macinarea cojii de paine.
Compusa din particule foarte mici,
este o nada convenabila de suprafata.
Deosebit de apreciat de
babusca, ideal pentru oblete, dar nu face nor in apa.
Nu se umfla
mult, si trebuie umezit numai putin.
Pentru a-i creste atractia se
poate praji in cuptor 3-5 minute, la o temperatura de 200°
"Componenta de baza pentru babusca la inceput de primavara ramane tot
pesmetul rosu, obtiunt din paine prajita la foc mic."
Gresit.
Pesmetul rosu, sau Chapeleur rouge, se obtine exclusiv din macinarea cojii de paine.
Compusa din particule foarte mici,
este o nada convenabila de suprafata.
Deosebit de apreciat de
babusca, ideal pentru oblete, dar nu face nor in apa.
Nu se umfla
mult, si trebuie umezit numai putin.
Pentru a-i creste atractia se
poate praji in cuptor 3-5 minute, la o temperatura de 200°
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
CHAPELEUR ROUGE : 0 comentarii