- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Ultima partida de pescuit la OLT
Locuri de pescuit detalii
- mihai iulian
- 20-11-2011
- 311623
- 3143
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.
Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
la multi ani,frati romani oriunde va aflati ! la multi ani !
ieri,la zavideni,doar 1 kg de babusca de la 10,oo pina la 17,oo.tovarasul meu a fost mai norocos si a luat mai mult.a mincat foarte prost.in lac pe curba,inca se mai prinde crap,dar a inceput si carasul sa puna botul.fire intinse !!!
am pescuit duminica la slatioara in ecluze din barca, am prins 8kg caras la cubulet de mamaliga de la 09:00 pana la 13:00 cand nu a mai pus gura absolut deloc in locul unde eram. de la ora 13:00 am vazut ca a inceput sa se prinda f bine de pe dale la culisanta si am avut un prieten care a prins apx 5kg la feeder tot de pe dale la vierme cu pufulete. babusca manca bine de pe mal la varga, dar nu am stat de ea deorece am dat la caras.
acum sa vedem cum o sa fie vremea deoarece daca se raceste rau cred ca o sa iasa de acolo.
fire intinse!
nu am de unde sa aflu... numai sa imi fac timp intr-o zi sa ma duc pana acolo sa vad daca se prinde ceva... o sa va anunt eu dupa ce ajung pe acolo...
daca aveti ceva informatii de la slatioare, va rog sa transmiteti fiindca vreau sa fac sambata o iesire pe la slatina.va multumesc.fir intiuns.
cus-cusul se pregateste in felul urmator.se cumpara o punga de cus-cus de la supermarchet de marimea care aveti nevoie.se pune cus-cus o lingura sau mai mult in functie de cat aveti nevoie intr-un ibric sau o cana de inox.se pune apa astfel incat sa treaca putin peste suprafata cus-cusului.se pune la fiert dar nu se lasa mult timp,cam vreo 3 sau 4 minute fierbere.in timpul fierberii i-l mai testati sa nu se moaie ff rau.dupa ce considerati ca este fiert dar nu sa se zobeasca ci sa fie mai tare si lipicios,varsati apa fiarta si puneti apa rece peste el.apoi puneti sofran si putina esenta de vanilie peste el si-l puneti intr-o strecuratoare ptr a se scurge toata apa.dupa ce s-a scurs bine apa i-l puneti intr-o cutie mai joasa ca inaltime dar mai mare in diametru ptr a putea sa luati mai usor cand puneti pe carlig.totul conteaza fierberea.sa nu fie prea fiert ptr ca nu sta pe carlig.mai bine sa fie mai nefiert ptr ca se mai inmoaie el cand sta in cutie.incercati si daca nu va iese din prima mai fierbeti iarasi pana reusiti.nu puneti mai mult de 2 linguri ptr ca se poate pescuii o zi intreaga cu o asemenea cantitate.luati cus-cus putin mai mare ca granulatie fiindca exista in supermarcheturi multe pungi de cus-cus ff mic si nu da randament.nu mai am nici eu acum dar merg la caufland de unde am luat mai inainte si cumpar din nou.cand merg va anunt ce fel de c-cus am gasit.fir intins.
poate ca nu e cea mai buna intrebare insa as dori si eu sa stiu cum se prepara cus-cusul cum se foloseste etc. nu am pescuit niciodata folosind cus-cus. si poate imi fac si eu timp de o iesire la babusca. multumesc anticipat
cred ca d-l vali a spus tot ce era de spus asa ca subscriu si eu la cele descrise de el.deci pe babusca fratilor !!!
azi am pescuit l babusca pe pod la zavideni.pescari au fost f multi si chiar s-a prins babusca frumoasa.am avut numai viermisori dar cred ca merge mai bine la cus-cus,momeala pe care nu am mai avut-o.pe la prinz a sosit si d-l puiut si pana sa plec eu spre seara avea ceva babusca frumoasa.jandarmii au trecut si au privit pe pod dar si in larg unde se intindeau setci la greu.erau multi cu parasute dar nu au vazut decat un copil si acela a rupt firul si a dat drumul la parasuta in apa.ceilaltii le scosesera pana a aparut aro.a fost o zi buna si chiar s-a prins peste.maine pun si pozele pe blogul meu.asteptam vesti si din alte locuri.va multumesc.fir intins si mergeti pe babusca ca se face treaba.
astazi cred ca trec si eu la o babusca pe la zavideni.o sa revin cu info.