Detalii
Porti | 2 |
Timp | 60 |
Descriere biban cu cartofi la gratar
Curatati pestii de solzi, eviscerati-i si indepartati-le capul. Spalati-i, scurgeti-i de apa si presarati-i cu sare. Puneti pestii pe gratarul incins si frigeti-i 30 de minute sau pana cand se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti. Tot pe gratar frigeti si cartofii taiati in felii de circa 1 cm grosime, presarati cu sare si piper. Serviti cate 2 bibani la o portie, stropiti cu zeama de lamaie, alaturi de cartofi copti pe care, cat sunt calzi, ungeti-i cu unt si presarati-i cu patrunjelul tocat marunt.
Ingrediente reteta
-
bibani 4 bucati
-
ulei 50 mililitri
-
cartofi mari 2 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
unt 50 grame
-
patrunjel (legatura) 1 bucati
biban cu cartofi la gratar : 0 comentarii