Biban cu cartofi la gratar

Detalii

Porti 2
Timp 60

Descriere biban cu cartofi la gratar

Curatati pestii de solzi, eviscerati-i si indepartati-le capul. Spalati-i, scurgeti-i de apa si presarati-i cu sare. Puneti pestii pe gratarul incins si frigeti-i 30 de minute sau pana cand se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti. Tot pe gratar frigeti si cartofii taiati in felii de circa 1 cm grosime, presarati cu sare si piper. Serviti cate 2 bibani la o portie, stropiti cu zeama de lamaie, alaturi de cartofi copti pe care, cat sunt calzi, ungeti-i cu unt si presarati-i cu patrunjelul tocat marunt.

Ingrediente reteta

  • bibani 4 bucati
  • ulei 50 mililitri
  • cartofi mari 2 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • unt 50 grame
  • patrunjel (legatura) 1 bucati

biban cu cartofi la gratar : 0 comentarii

Nu exista comentarii