Biban cu rosii
- Scorpionul
- 19-03-2010
- 1476
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 2 |
Descriere biban cu rosii
Pestele se opareste, se curata de piele, apoi se taie in felii, care se dau prin faina si se prajesc in unt fierbinte, la foc mic. Cand este gata, se scoate, se pune pe farfurie, iar in tigaia in care s-a prajit se mai pune unt, se pun rosiile curatate de pielita si seminte si taiate sferturi, un catel de usturoi taiat feliute subtiri si patrunjel verde tocat. Se lasa pe foc pana se inmoaie bine totul, apoi se toarna peste peste si se serveste.
Ingrediente reteta
-
biban 1 bucati
-
unt 100 grame
-
faina 2 linguri
-
piper boabe 5 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
catel usturoi 1 bucati
-
unt 50 grame
-
rosii 500 grame
biban cu rosii : 0 comentarii