Biban fiert

Detalii

Porti 2
Timp 2

Descriere biban fiert

Se pune la fiert 1-1/2 litru de apa si cand incepe sa fiarba se adauga legumele, iar dupa 25 minute de fierbere se pune pestele bine spalat si se lasa sa fiarba la foc foarte mic. Cand pestele este gata fiert, se lasa in apa sa se raceasca, apoi se scoate pielea si oasele, iar carnea se desface in fileuri, care se aranjeaza pe o farfurie mare si se garnisesc cu cartofi fierti, cu patrunjel verde tocat marunt si cu feliute subtiri de usturoi. Este foarte bun si cu sos alb, preparat cu vin in loc de lapte si amestecat cu verdeturi tocate: hatmatuchi, patrunjel verde si tarhon.

Ingrediente reteta

  • biban 1 bucati
  • otet 50 mililitri
  • sare 5 grame
  • piper boabe 5 grame
  • ceapa 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • cimbru 5 grame
  • foaie dafin 1 grame
  • usturoi 1 bucati
  • patrunjel verde 5 grame

biban fiert : 0 comentarii

Nu exista comentarii