Bors de pangasius
- Scorpionul
- 28-03-2010
- 2786
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere bors de pangasius
Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie fara sa se arda se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 minute. Se pune apoi orezul si ardeiul pasta si se lasa 15 minute, dupa care se pune sucul de rosii si se lasa 10 minute. Daca nu aveti ardei pasta ardeii se pun la inceput la calit cu ceapa, morcovii si telina. Dupa ce a fiert si sucul de rosii se pune borsul,se lasa sa fiarba, iar cand a fiert se pune pestele taiat bucati. Pestele se lasa la fiert pana iese la suprafata. Se pune leusteanul si gata borsul.
Ingrediente reteta
-
pangasius 1000 grame
-
ceapa 1 bucati
-
morcov 1 bucati
-
telina 1 bucati
-
ardei 1 bucati
-
bulion 200 mililitri
-
orez 150 grame
-
leustean 5 grame
-
bors 400 mililitri
-
ulei 100 mililitri
bors de pangasius : 0 comentarii