Bors de peste cu perisoare

Detalii

Porti 4
Timp 3

Descriere bors de peste cu perisoare

Zarzavatul(in afara de cartof) se taie fidelute si se pune la fiert in apa si sare.Dupa 20 min. se adauga si cartofii taiati cuburi mici.Pestele se spala,se desprinde pielea,se scot oasele,se trece prin masina de tocat,se amesteca cu ou,pesmet,untdelemn,cascaval ras sare ,piper,verdeata.Se amesteca bine totul si se lasa o ora la rece.Dupa ce fierbe bine zarzavatul,se adauga borsul clocotit si se lasa pe foc in continuare.Perisoarele de peste se dau prin faina,se rotunjesc in palma si se lasa sa fiarba cateva minute in bors,la foc domol.Se presara leustean taiat marunt si se serveste cu ardei iute.Se poate prepara si fara cascaval.

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • morcov 1 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • rosii 2 bucati
  • ardei bras mic 1 bucati
  • cartofi 2 bucati
  • patrunjel 1 bucati
  • sare,piper 5 grame
  • bors 250 mililitri
  • pesmet 30 grame
  • untdelemn 50 mililitri
  • cascaval ras 50 grame
  • ou 1 bucati
  • faina 100 grame
  • leustean 1 bucati

bors de peste cu perisoare : 0 comentarii

Nu exista comentarii