Bors de peste pe balta

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere bors de peste pe balta

Aceasta reteta de bors pescaresc este una aparte. Prin ce ? Poate prin simplitate, cat si prin gust. Daca borsul este facut direct pe balta, totul devine si mai placut.

Ce pesti fac sa iasa borsul foarte bun ? Obligatoriu caracuda, platica, crap, vaduvita, biban, caras, rosioara , somn , stiuca, mreana.

Sunt prea multi pesti ? Nu va zgarciti sunteti doar pe balta, dragi pescari, rezultalul unui bors bun depinde de voi!

Pe scurt este vorba despre.

Se curata 5-6 kg de peste din speciile amintite si clatim (numai o data). Punem pe foc un ceaun cu 2,5 litri de apa ,doua cepe si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba, aruncam pestii in ceaun avand grija ca apa sa-i acopere. Dupa ce fierbe pestele din zeama (cam 20 de min), adaugam otet dupa gust si patrunjel.

Dichisul este urmatorul :

se scot pestii din ceaun , mancam intai minunatia de bors, apoi se mananca rasolul de peste cu mujdei de usturoi. Cu toate ca este o mancare simpla, incerca....si nu vei regreta !

Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • ceapa 2 bucati

bors de peste pe balta : 0 comentarii

Nu exista comentarii