- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere bors de peste
Ingrediente:
1 kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, 3 buc. rosii, 2 linguri orez, 1 legatura leustean, sare
Prima data se curata zarzavatul si ceapa, acestea se taie marunt si se pune la fiert cu sare. Rosiile se zdrobesc. Cind apa clocoteste, se adauga orezul.
Se curata pestele se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul sa fiert.
Se fierbe borsul separat.
Cind este aproape gata, se adauga borsul si leusteanul. Se poate opta pentru zeama de varza in locul borsului.
1 kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, 3 buc. rosii, 2 linguri orez, 1 legatura leustean, sare
Prima data se curata zarzavatul si ceapa, acestea se taie marunt si se pune la fiert cu sare. Rosiile se zdrobesc. Cind apa clocoteste, se adauga orezul.
Se curata pestele se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul sa fiert.
Se fierbe borsul separat.
Cind este aproape gata, se adauga borsul si leusteanul. Se poate opta pentru zeama de varza in locul borsului.
Ingrediente reteta
-
1 crap 1 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
bors de peste : 0 comentarii