Bors de peste
- Dan_pescaru
- 29-01-2008
- 5239
- 0
Detalii
Porti | 8 |
Timp | 90 |
Descriere bors de peste
Se taie marunt ceapa , patrunjalul si morcovii si se pun la fiert cu apa si orez. Intre timp se taie cartofi si dupa 20 min. se pun cartofii impreuna cu ardeiul si rosiile si se mai lasa 10 min. Apoi se adauga pestele taiat bucati. Se sareaza dupa gust.
Se fierbe borsul separat.
Dupa ce a fiert pestele , se acreste dupa gust , cu bors.
La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste cu ardei iute.
Se fierbe borsul separat.
Dupa ce a fiert pestele , se acreste dupa gust , cu bors.
La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste cu ardei iute.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
morcov 4 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
cartof 1 bucati
-
orez 30 grame
-
rosi 2 bucati
-
ardei 1 bucati
-
ardei iute 1 bucati
-
bors 500 mililitri
bors de peste : 0 comentarii