Bors din peste
- marupescaru
- 05-05-2010
- 4176
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere bors din peste
Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba.
Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.
Se potriveste de sare si piper.
Borsul de peste se serveste cu ardei iute.
Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.
Se potriveste de sare si piper.
Borsul de peste se serveste cu ardei iute.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
zarzavat 500 grame
-
ceapa 1 bucati
-
catel usturoi 2 bucati
-
ardei capia 2 bucati
bors din peste : 0 comentarii