Bors pescaresc
- PescuitMania
- 20-02-2008
- 6740
- 0
Detalii
Porti | 8 |
Timp | 60 |
Descriere bors pescaresc
Se curata legumele(in afara de cartofi) se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si piper dupa gust. Se adauga cartofii taiati cuburi si pestele mic cand aproape sunt fierte legumele. Se lasa sa fiarba circa 30 de min. impreuna cu pestele mic , dupa care se strecoara. Supa se pune din nou la fiert si , cand clocoteste , se adauga pestele mare , portionat in bucati medii. Se lasa sa fiarba circa 15 min. , dupa care se acreste cu bors. Se mai fierbe 10 min, dupa care se presara leusteanul. Se serveste cu ardei iute.
Ingrediente reteta
-
peste marunt 1000 grame
-
Peste mare crap 1000 grame
-
morcovi, rosi 2 bucati
-
ardei gras 1 bucati
-
cartofi 2 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
bors 700 mililitri
-
ardei iute 1 bucati
-
leusetan marunt 10 grame
bors pescaresc : 0 comentarii