Budinca de crap

Detalii

Porti 6
Timp 1

Descriere budinca de crap

Mod de preparare: Peºtele fiert (care a rãmas) se taie în bucãþi potrivite, se desãreazã. Se fierb cartofii (câte unul pentru fiecare persoanã), se scurg bine, se zdrobesc bine cu furculiþa. Se pregãteºte sosul bechamel la care se adaugã o lingurã de bulion de peºte aromat. Se amestecã apoi cu 4 linguri de caºcaval ras; se adaugã peºtele, puþinã nucºoarã rasã (un vârf de cuþit), sare, piper. Se ung cu unt forme mici (pentru fiecare persoanã) se umplu cu compoziþia de budincã, se presarã deasupra pesmet ºi puþin caºcaval ras. Se pun în cuptorul bine încãlzit, se þin pânã când se rumeneºte frumos budinca; se serveºte foarte fierbinte, în formele respective.

Ingrediente reteta

  • crap romanesc 2 bucati
  • cartofi 6 bucati
  • sos alb bechamel 200 grame
  • bulion aromat ptr peste 100 grame
  • cascaval ras 4 linguri

budinca de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii