Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere calamar cu branza feta
Roºiile se paseazã ºi se amestecã foarte bine cu puþin ulei ºi condimente. Se adaugã brãnza, sosul de soia ºi coniacul. Se umple calamarul cu aceastã compoziþie. Se pune pe grãtar pentru 10 minute. Pentru sos se amestecã bine ingredientele. Calamarul se serveºte alãturi de sos.
Calamarul trebuie sã fie intotdeauna proaspãt. Dacã se respectã aceastã regulã ºi se adaugã puþinã dragoste, mãncarea va fi delicioasã.
Calamarul trebuie sã fie intotdeauna proaspãt. Dacã se respectã aceastã regulã ºi se adaugã puþinã dragoste, mãncarea va fi delicioasã.
Ingrediente reteta
-
calamar 1 bucati
-
rosii 200 grame
-
branza feta 200 grame
-
lamaie 1 bucati
-
oregano 10 grame
-
ulei maslice 100 mililitri
-
cognac 50 mililitri
calamar cu branza feta : 0 comentarii