Detalii
Porti | 4 |
Timp | 45 |
Descriere calamar cu sos de verdeata
Calamarul se taia in bucatele potrivite. Ceapa se toaca marunt si se caaeste in ulei cam 3 minute.
Se adauga calamarul, putina sare si piper (dupa gust), se lasa la foc mic.
Se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul maruntit.
Se face un sos/pasta din faina cu 1 pahar de apa rece (se poate pune putina smantana).
Se toarna peste calamar. Se amesteca bine se pune mararul, apoi se mai lasa cca. 25 min.
Pofta mare.
Se adauga calamarul, putina sare si piper (dupa gust), se lasa la foc mic.
Se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul maruntit.
Se face un sos/pasta din faina cu 1 pahar de apa rece (se poate pune putina smantana).
Se toarna peste calamar. Se amesteca bine se pune mararul, apoi se mai lasa cca. 25 min.
Pofta mare.
Ingrediente reteta
-
calamar 1000 grame
-
ceapa 2 bucati
-
usturoi 1 bucati
-
patrujel, marar - legatura 1 bucati
-
faina 200 grame
-
ulei masline 150 mililitri
calamar cu sos de verdeata : 0 comentarii