Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere caras la cuptor cu legume
Pestele se curata, se spala in mai multe ape, se taie capetele si cozile, si bucatile ramase se usuca intr-o bucata de panza curata. Zarzavatul se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Intr-o tava se pun putin ulei de masline, feliile de zarzavat, apoi bucatile de peste. Se presara piper macinat si se toarna restul de ulei de masline. Se pun 3 linguri de apa si apoi tava se baga la cuptor pentru 40-45 de minute. Cand pestele s-a rumenit, se stropeste cu sosul adunat in tava si se intoarce pe cealalta parte. Se serveste cald, cu cartofi natur sau salata orientala.
Ingrediente reteta
-
caras 1000 grame
-
ulei de masline 100 mililitri
-
morcov 1 bucati
-
telina mica 1 bucati
-
patrunjel radacina 1 bucati
-
ceapa 2 bucati
caras la cuptor cu legume : 0 comentarii