Caras plachie
- lin-pe-lin
- 24-02-2010
- 5938
- 5
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 15 |
Descriere caras plachie
Se curata pestele si se spala intr-o apa . Se lasa la scurs . Intr-un vas ( tigaie ) se pune uleiul si ceapa curatata si taiata mare la calit. Se lasa pana se inmoaie ceapa fara sa se arda apoi adaugam sucul de rosii . Se amesteca bine si se adauga pestele . Se completeaza cu apa sa acopere pestele . se lasa sa dea in clocot apoi se adauga sarea dupa gust si apoi zarzavatul . Se amesteca usor si se ami lasa un clocot sa nu sa se farame pestele . Se da jos de pe foc . Se serveste calda sau rece cu mamaliga calda . Pofta cuna !
Ingrediente reteta
-
caras 10 bucati
-
ceapa 4 bucati
-
ulei 100 grame
-
suc rosii 0.500 l 1 bucati
-
zarzavat pentru iarna - borcan 400 gr 1 bucati
-
sare 50 grame
eu pescuiesc foarte mult la babusca si i-mi place pentru ca este un peste care umbla in bancuri mari si daca gaseste momeala preferata pune f bine gura.nu stiam bine deosebirile intre ea si rosioara dar multe lucruri se schimba in functie de mediul unde o gasim .va multumesc si fir intins.
e
hai vara hai..............hai la balta hai
ok,multumim si totusi este o placere sa prinzi rosioara la 250-300gr................ceaw
f.frumos! felicitari!
multumesc,chiar am avut niste discutii pe aceasta tema cu un amic si nu stiam exact deosebirile.foarte bun articolul si tine-o tot asa