Cega cu sos alb
- Scorpionul
- 16-03-2010
- 3456
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere cega cu sos alb
Se curata legumele si se pun sa fiarba in mia multa apa. Cand legumele sunt aproape fierte se pune si cega sa fiarba. Cand cega este gata fiarta se scoate din apa, se curata de oase, iar carnea se aseaza intr-un vas de Jena uns cu unt. Se face sosul alb din 50 g unt, 2 linguri faina si 1 -1/2 pahar lapte, pus cate putin, se firbe amestecand pana se ingroasa. Se amesteca cu cascaval ras si se toarna peste peste. Se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia.
Ingrediente reteta
-
cega 1 bucati
-
cascaval 150 grame
-
unt 70 grame
-
faina 2 linguri
-
morcov 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
patrunjel 1 bucati
-
lapte 200 mililitri
cega cu sos alb : 0 comentarii