Cega rasol

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere cega rasol

Se curata legumele se spala si se pun sa fiarba. Cand legumele sunt aproape fierte se pune pestele si se fierbe la un foc foarte mic. Cand pestele este fiert se scoate pe un platou si se garniseste cu legumele fierte. Se stropeste cu zeama de lamaie, se presara patrunjelul tocat si ulei si se serveste.

Ingrediente reteta

  • crap 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • patrunjel 1 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • sare 5 grame
  • piper boabe 5 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • lamaie 1 bucati
  • cartofi 5 bucati
  • foaie de dafin 1 bucati
  • cimbru 5 grame

cega rasol : 2 comentarii

  • nu inteleg de ce undel poze se vad si altele nu!
    au fost sterse?

  • foarte bun articol si complex, mai ales in aceasta perioada cand apa are o tempratura scazuta. chiar o sa incerc benzar ice mix la o prima perioada pe pescuit din aceest an.multumim!