- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 35 |
Descriere cega rasol
Cega se spala si se curata de solzii apoi se face o crestatura in lungimea sirei spinarii, extragandu-se nervul care daca nu este scos, pestele se deformeaza in timpul fiertului.
Cega fiind un peste cu corpul lung se fierbe intr-un vas special pentru fiert peste, ca sa nu se deformeze. Se pune intai la fiert zarzavatul taiat felii in apa fierbinte, se adauga condimentele si dupa ce acestea sunt apropae fierte se introduce cega si se fierbe lent 15-20 min. Se asaza apoi pe un platou garnisit cu legume si cu cartofi fierti , stropiti cu unt topit si presarati cu patrunjel . se poate serii rece sau cald cu un pagar de vin alb
Cega fiind un peste cu corpul lung se fierbe intr-un vas special pentru fiert peste, ca sa nu se deformeze. Se pune intai la fiert zarzavatul taiat felii in apa fierbinte, se adauga condimentele si dupa ce acestea sunt apropae fierte se introduce cega si se fierbe lent 15-20 min. Se asaza apoi pe un platou garnisit cu legume si cu cartofi fierti , stropiti cu unt topit si presarati cu patrunjel . se poate serii rece sau cald cu un pagar de vin alb
Ingrediente reteta
-
Nu exista informatii despre Ingrediente
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
cega rasol : 0 comentarii