Chiftele de peste
- marupescaru
- 16-01-2010
- 1847
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 15 |
Descriere chiftele de peste
Pestele se desareaza in apa, cu cateva ore inainte de a-l prepara. Se curata de piele, oase, sira spinarii si se taie carnea in fasii mici. Se prajeste in ulei impreuna cu cepele taiate pestisori, ardeiul si patrunjelul tocat. Se adauga foile de dafin si cimbrul. Dupa ce compozitia s-a racit, se amesteca cu oul intreg, uleiul, laptele, usturoiul pisat si sarea. Se fac chiftelute mici, care se prajesc in ulei incins.
Ingrediente reteta
-
peste 500 grame
-
ceapa 4 bucati
-
usturoi 4 bucati
-
faina 250 grame
-
ou 1 bucati
-
ardei iute 1 bucati
-
lapte 200 mililitri
chiftele de peste : 0 comentarii