Chiftele din peste
- Dan_pescaru
- 12-02-2008
- 6639
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 60 |
Descriere chiftele din peste
Se curata si se spala legumele. Se fierb pentru 20 min. Pestele se curata si se fierbe la foc mic pt 10 min. Se inmoiae painea in apa. Fulgi de porumb se maruntesc intr-un tifon si se amesteca cu pesmet. Legumele fierte, pestele si painea scursa bine de apa se dau prin masina de tocat sau la robot. Apoi se amesteca cu usturoiul facut pasta , marar si sare dupa gust. Se fac chiftelute pe care le treceti prin fulgi de porumb si pesmet si apoi se prajesc uniform in ulei.
Ingrediente reteta
-
file peste 500 grame
-
morcov, pastarrnac, ceapa 1 bucati
-
usturoi 4 bucati
-
franzala felii 2 bucati
-
fulgi porumb 150 grame
-
ulei 200 mililitri
-
cartofi 4 bucati
-
pesmet 2 linguri
chiftele din peste : 0 comentarii