Chiftele din peste
- lin-pe-lin
- 12-01-2010
- 2057
- 0
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 20 |
Descriere chiftele din peste
Se trece pestele prin masina de tocat si se amesteca cu celelalte ingrediente atfel : mararul si patrunjelul taiat marunt , sarea si faina inclusiv cele doua oua . Se amesteca compozitia ff bine pana se obtine o pasta frumos mirositoare dar si placuta la vedere . Se fac din aceasta compozitie cocoloase de marimea unei mingi de pin-pong ( sau se turtesc ) si se pun la prajit in ulei incins . Se rumenescbine se scot pe un platou se servesc calde sau reci cu mamaliguta calda sau paine si cu gogosari , conopida . muraturi sau lamaie . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
peste dezosat 1000 grame
-
catei usturoi 5 bucati
-
oua 2 bucati
-
linguri faina alba 3 bucati
-
lingura sare 1 bucati
-
marar verde -fire 4 bucati
-
patrunjel verde - frunze 6 bucati
chiftele din peste : 0 comentarii