Ciorba de cap de crap

Detalii

Porti 8
Timp 40

Descriere ciorba de cap de crap

Se grijesc roşiile, ceapa, morcovul, cartofii, ardeiul iute şi se taie mărunt, zaruri.
Capetele de peşte se spală scurt în apă rece .
Se pune peştele la fiert, împreună cu legumele şi zarzavatul tocat, în apă cât să-l acopere.
După primele clocote se spumuieşte şi se lasă să fiarbă, acoperit, 1 jumătate de oră bună.
Se toacă verdeaţa.
In sfârşit se sărează, se toarnă oţetul şi se mai lasă să clocotească 5 minute.
Se adaugă verdeaţă, se dă la masă.
Se oferă fierbinte, peştele pe un platou, zeama în castron.

Ingrediente reteta

  • cap de crap 2500 grame
  • ceapa 2 bucati
  • rosii mari 3 bucati
  • morcov 1 bucati
  • cartofi potriviti 5 bucati
  • otet 2 linguri
  • ardei iute 1 bucati
  • leustean 1 bucati
  • telina 1 bucati
  • patrunjel 1 bucati

ciorba de cap de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii