Ciorba de cap de nisetru
- Scorpionul
- 11-04-2010
- 5225
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere ciorba de cap de nisetru
Se taie marunt un morcov, un patranjel si ceapa,rosii, putina boia de ardei, frunza de leustean, tarhon. Se pun sa fiarba cu apa, adaugand orezul ales si spalat. Se taie in bucati capul de nisetru sau morun. Se taie bucati si cand zarzavatul este aproape fiert, se pune si pestele in oala (de obicei se aleg bucatile frumoase pentru prajit sau alta mancare, iar la ciorba se pune capul si coada). Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se ia spuma si se potriveste cu sare. Cand este aproape gata, se toarna borsul fiert separat si strecurat, precum si o mana de verdeturi taiate marunt. Se lasa sa mai dea impreuna un clocot. Se serveste rece sau calda.
Ingrediente reteta
-
apa 2000 mililitri
-
bors 1000 mililitri
-
cap nisetru 1000 grame
-
rosii 2 bucati
-
orez 3 linguri
-
sare 5 grame
-
frunfe marar, leustean, patrunjel 20 grame
ciorba de cap de nisetru : 0 comentarii