Ciorba de chitici(pestisori mici)
- Scorpionul
- 11-04-2010
- 2647
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere ciorba de chitici(pestisori mici)
Se taie marunt mult zarzavat de supa si se firbe intr-o oala cu apa. Se curata pestisorii marunti de intestine, strangandu-ii de la coada spre cap, iar daca sunt mari si au solzi, se curata si de solzi. Se spala si se pun la fiert in apa cu zarzavat. Se adauga borsul fiert separat, se potriveste de sare. Pestele nu se fierbe prea mult ca sa nu se sfarame. Cand este aproape gata, se adauga o mana de verdeata tocata.
Ingrediente reteta
-
apa 2000 mililitri
-
bors 1000 mililitri
-
peste 600 grame
-
orez 3 linguri
-
verdeturi 20 grame
-
sare 5 grame
ciorba de chitici(pestisori mici) : 0 comentarii