Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere ciorba de crap cu zeama de varza
Adaugam apa pentru a potrivi acreala zemei de varza.Fierbem zeama de varza impreuna cu zarzavatul obisnuit(morcov,ceapa,patrunjel).Pestele, curatat si taiat bucati,il punem in oala cand zarzavatul e aproape fiert.Fierbem pestele la foc potrivit.Punem sarea si adaugam verdeata taiata marunt,dupa gust.La bors si ciorba putem pune numai capul si coada crapului,bucatile mai bune servind la alte pregatiri;dar,bineanteles,in acest caz obtinem mai mult o zeama cu gust de peste ,decat o ciorba de peste.Pofta buna!
Ingrediente reteta
-
crap 1500 grame
-
zeama de varza 1000 mililitri
-
morcov 1 bucati
-
ceapa 1 grame
-
patrunjel 1 bucati
-
sare 5 grame
-
marar 1 bucati
-
leustean 1 bucati
-
leustean 1 bucati
-
leustean 1 bucati
ciorba de crap cu zeama de varza : 0 comentarii