Ciorba de crap cu zeama de varza

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere ciorba de crap cu zeama de varza

Adaugam apa pentru a potrivi acreala zemei de varza.Fierbem zeama de varza impreuna cu zarzavatul obisnuit(morcov,ceapa,patrunjel).Pestele, curatat si taiat bucati,il punem in oala cand zarzavatul e aproape fiert.Fierbem pestele la foc potrivit.Punem sarea si adaugam verdeata taiata marunt,dupa gust.La bors si ciorba putem pune numai capul si coada crapului,bucatile mai bune servind la alte pregatiri;dar,bineanteles,in acest caz obtinem mai mult o zeama cu gust de peste ,decat o ciorba de peste.Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • crap 1500 grame
  • zeama de varza 1000 mililitri
  • morcov 1 bucati
  • ceapa 1 grame
  • patrunjel 1 bucati
  • sare 5 grame
  • marar 1 bucati
  • leustean 1 bucati
  • leustean 1 bucati
  • leustean 1 bucati

ciorba de crap cu zeama de varza : 0 comentarii

Nu exista comentarii