- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 8 |
Timp | 120 |
Descriere ciorba de crap
Ingrediente:
morcov, patrunjel, ceapa, putin orez, un crap mediu
Mod de preparare:
Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat.
Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pune si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust. Cand e aproape gata, se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si o mana de verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot.
morcov, patrunjel, ceapa, putin orez, un crap mediu
Mod de preparare:
Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat.
Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pune si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust. Cand e aproape gata, se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si o mana de verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot.
Ingrediente reteta
-
crap 2000 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
ciorba de crap : 0 comentarii