Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere ciorba de crap
Se pune apa la fiert. Cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, zarzavatul taiat in fasii subtiri, doua frunze de telina si verdeata dupa gust(patrunjel,marar,leustean).
Se sareaza, se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune orezul spalat si se fierbe in continuare.
Cand orezul si zarzavatul sunt fierte, se pune pestele. Dupa cateva clocote se adauga putin bors (de tarate) si sare dupa gust. Ciorba se presara cu verdeata taiata marunt si se serveste fierbinte.
Se sareaza, se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune orezul spalat si se fierbe in continuare.
Cand orezul si zarzavatul sunt fierte, se pune pestele. Dupa cateva clocote se adauga putin bors (de tarate) si sare dupa gust. Ciorba se presara cu verdeata taiata marunt si se serveste fierbinte.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
morcovi 2 bucati
-
pastarnac 1 bucati
-
patrunjel 1 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
orez 50 grame
-
apa 1500 mililitri
ciorba de crap : 0 comentarii