Detalii
Porti | 4 |
Timp | 45 |
Descriere ciorba de perisoare
Se spala fileul si se pune la fiert.Cand a terminat de fiert se scoate si se lasa deoparte.Se curata ardeiul, morcovul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa ramasa de la peste.Perisoarele le pregatim astfel:se da pestele prin masina de tocat,se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, oul si patrunjelul tocat.Se formeaza perisoarele si se pun in oala impreuna cu rosiile date prin razatoare.Cand se ridica deasupra perisoarele sunt gata.Mai ramane sa presaram putina verdeata si ciorba este gata.Pofta buna!
Ingrediente reteta
-
file de peste (salau,cod) 300 grame
-
ceapa verde 1 bucati
-
felie de paine alba 1 bucati
-
ardei gras 1 bucati
-
morcov 1 bucati
-
rosii 3 bucati
-
ou 1 bucati
-
patrunjel legatura 1 bucati
ciorba de perisoare : 0 comentarii