- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Ciorba de peste
- marupescaru
- 15-04-2010
- 3706
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere ciorba de peste
Se lasa la fiert pina se fierb si legumele si pestele se desprinde de pe oase. Se face zeama de dres din:
- 2 linguri smantana
- 2 linguri otet
- 1 ou crud - batut bine
Inainte de ultimul clocot se adauga zeama de dres si se mai lasa la fiert inca 2-3 minute sa se lege oul. Dupa oprirea focului se adauga 2-3 maini de leustean proaspat. Zeama se strecoara si se serveste intr-un vas de ceramica. Bucatile de peste se pun pe un platou si se servesc linga oala de zeama. Se face si un mujdei de usturoi frecat - catei de usturoi zdrobiti, ulei si 1 lingura de iaurt. Se omogenizeaza pina usturoiul se transforma intr-o pasta alba, groasa.
- 2 linguri smantana
- 2 linguri otet
- 1 ou crud - batut bine
Inainte de ultimul clocot se adauga zeama de dres si se mai lasa la fiert inca 2-3 minute sa se lege oul. Dupa oprirea focului se adauga 2-3 maini de leustean proaspat. Zeama se strecoara si se serveste intr-un vas de ceramica. Bucatile de peste se pun pe un platou si se servesc linga oala de zeama. Se face si un mujdei de usturoi frecat - catei de usturoi zdrobiti, ulei si 1 lingura de iaurt. Se omogenizeaza pina usturoiul se transforma intr-o pasta alba, groasa.
Ingrediente reteta
-
peste marunt 2000 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
ciorba de peste : 0 comentarii