Detalii
Porti | 4 |
Timp | 90 |
Descriere ciorba de peste
Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si 2 litri de apa. Cind ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati cubulete, rosiile curatate de pielita si pestele curatat, spalat si taiat in bucati nu foarte mari si hreanul ras. Se sareaza dupa gust. Cind pestele este bine fiert, fara sa se sfarime, se trage oala de pe foc. Se acreste cu bors sau suc de lamaie si se drege cu ou. Se toaca verdeata (patrunjel,marar,leustean) si se presara deasupra.
Ingrediente reteta
-
peste (crap,caras,biban,platica) 1000 grame
-
ceapa mijlocie 3 bucati
-
ardei gras 2 bucati
-
oua 2 bucati
-
hrean 1 bucati
-
rosii 3 bucati
ciorba de peste : 0 comentarii