Ciorba de peste
- lin-pe-lin
- 08-03-2010
- 1888
- 0
Detalii
Porti | 20 |
Timp | 30 |
Descriere ciorba de peste
Se pune intr-un vas apa la fiert . Se curata pestele se spala intr-o singura apa se lasa la scurs . Se curata legumele ( ceapa , morcovul ) , se taie marisor si se pune la fiert si se lasa pana se fierb bine . Cand au fiert se adauga oezul si se lasa un clocot . Apoi se adauga pestele in straturi sau amestecat se drege de sare si se adauga si ardeiul iute . Se lasa sa dea in clocot apoi se adauga zarzavatul . Se mai lasa un clocot fara sa se amastece sa nu sa se farama pestele . Dupa fierbere se da jos de pe foc si se scoate pestele si se pune pe un platou si se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu lamaie , iar ciorba se serveste cu putin otet dupa gust , calda , cine vrea cu ardei sau cu putin mujdei de usturoi pus in ciorba . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
caras 200 gr 4 bucati
-
platica 200 gr 4 bucati
-
biban 200 gr 4 bucati
-
salau 800 grame
-
somn 800 grame
-
morunas 800 grame
-
mreana 400 grame
-
sare 100 grame
-
morcov potrivit 2 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
orez 250 grame
-
zarzavat de iarna 250 grame
-
otet 300 grame
-
aredei iute 4 bucati
ciorba de peste : 0 comentarii