Ciorba de peste

Detalii

Porti 20
Timp 30

Descriere ciorba de peste

Se pune intr-un vas apa la fiert . Se curata pestele se spala intr-o singura apa se lasa la scurs . Se curata legumele ( ceapa , morcovul ) , se taie marisor si se pune la fiert si se lasa pana se fierb bine . Cand au fiert se adauga oezul si se lasa un clocot . Apoi se adauga pestele in straturi sau amestecat se drege de sare si se adauga si ardeiul iute . Se lasa sa dea in clocot apoi se adauga zarzavatul . Se mai lasa un clocot fara sa se amastece sa nu sa se farama pestele . Dupa fierbere se da jos de pe foc si se scoate pestele si se pune pe un platou si se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu lamaie , iar ciorba se serveste cu putin otet dupa gust , calda , cine vrea cu ardei sau cu putin mujdei de usturoi pus in ciorba . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • caras 200 gr 4 bucati
  • platica 200 gr 4 bucati
  • biban 200 gr 4 bucati
  • salau 800 grame
  • somn 800 grame
  • morunas 800 grame
  • mreana 400 grame
  • sare 100 grame
  • morcov potrivit 2 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • orez 250 grame
  • zarzavat de iarna 250 grame
  • otet 300 grame
  • aredei iute 4 bucati

ciorba de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii