Detalii
Porti | 4 |
Timp | 50 |
Descriere ciorba pescareasca
Se taie legumele - telina, ardeiul, pastarnacul,morcovul,rosiile si ceapa dupa care se pun la fiert in apa cu sare, adaugându-se si doua linguri de ulei de floarea soarelui.
In ceaunul in care dorim sa facem ciorba pescareasca se fierbe foarte bine pestele mai marunt. Când acesta este gata îl scoatem si se pun la fiert cartofii. Se adauga legumele din prima oala, se completeaza cu apa dupa care se pune la fiert pestele mare taiat bucati. Se sareaza dupa gust si se acreste cu otet. Cand ciorba este gata se adauga patrunjelul taiat marunt.
In ceaunul in care dorim sa facem ciorba pescareasca se fierbe foarte bine pestele mai marunt. Când acesta este gata îl scoatem si se pun la fiert cartofii. Se adauga legumele din prima oala, se completeaza cu apa dupa care se pune la fiert pestele mare taiat bucati. Se sareaza dupa gust si se acreste cu otet. Cand ciorba este gata se adauga patrunjelul taiat marunt.
Ingrediente reteta
-
peste diverse marimi 1000 grame
-
cartofi 350 grame
-
telina 200 grame
-
morcov 200 grame
-
pastarnac 200 grame
-
ardei gras 2 bucati
-
rosii 3 bucati
-
ulei 50 mililitri
-
patrunjel verde 1 bucati
spune-mi, ce anume nu intelegi ?
super dar numi dau seama cum legi firul textil
foarte tare