Ciorba pescareasca
- dannutz 1971
- 21-12-2009
- 1989
- 0
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 120 |
Descriere ciorba pescareasca
MOD DE PREPARARE
Morcovii,telina,ceapa si albitura se taie in cubulete si se calesc in ulei,dupa care se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.cand zarzavatul este fiert se adauga otetul si bulionul.Se potriveste gustul de sare si se pune pestele.Cand da in fiert se adauga rosiile si verdeata,dupa care se mai da o data la fiert.Se serveste calduta sau rece,cu mamaliguta.
Morcovii,telina,ceapa si albitura se taie in cubulete si se calesc in ulei,dupa care se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.cand zarzavatul este fiert se adauga otetul si bulionul.Se potriveste gustul de sare si se pune pestele.Cand da in fiert se adauga rosiile si verdeata,dupa care se mai da o data la fiert.Se serveste calduta sau rece,cu mamaliguta.
Ingrediente reteta
-
PESTE 1000 grame
-
BULION / PASTA DE TOMATE 50 grame
-
MORCOVI SI ALBITURA 250 grame
-
CEAPA 250 grame
-
TELINA 250 grame
-
LEUSTEAN 50 grame
-
PATRUNJEL 50 grame
-
OTET 100 mililitri
-
ROSII 750 grame
-
SARE 100 grame
ciorba pescareasca : 0 comentarii