Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere cod cu sos de rosii
Incingeti intr-o tigaie mare 50 ml de ilei si prajiti fileul de cod pana se rumeneste putin pe ambele parti.Scoateti-l apoi pe o farfurie, presarati-l cu sare si piper si pastrati-l acoperit, la cald.Separat caliti in uleiul ramas ceapa tocata marunt.Opariti rosiile, curatati-le de pielita si tocati-le marunt.Tot marunt tocati si ardeii.Puneti rosiile, maslinele si ardeii peste ceapa, potriviti de sare si piper si caliti totul la foc mic 10 min.Puneti in sosul format codul prajit, si presarati cu patrunjelul tocat si mai lasati la foc 5 minute.
Ingrediente reteta
-
file de cod 800 grame
-
rosii coapte 6 bucati
-
ardei gras rosu 1 bucati
-
ardei gras verde 1 bucati
-
masline fara samburi 100 grame
-
ceapa 1 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
patrunjel legatura 1 bucati
cod cu sos de rosii : 0 comentarii