Cod rasol
- Scorpionul
- 08-04-2010
- 3424
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere cod rasol
Zarzavaturile se pun la fiert intregi. dupa ce au fiert se scot. fileurile de cod se presara cu sare si se lasa sa stea o ora. se fac apoi rulouri, se leaga cu ata si se fierb in apa in care a fiert zarzavatul la care se adauga foaia de dafin , piperul si verdeata. dupa ce au fiert se scurg si se servesc cu unt si lamaie.
Ingrediente reteta
-
cod dezosat 1000 grame
-
ceapa 1 bucati
-
sare 5 grame
-
piper boabe 5 grame
-
cartofi 4 bucati
-
morcov 2 bucati
-
foaie dafin 1 bucati
-
unt 100 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
lamaie 1 bucati
cod rasol : 0 comentarii