Detalii
Porti | 1 |
Timp | 12 |
Descriere conserva de scobar in ulei(bulion)
Se curata pestele si se taie in 2-3buc in functie de lungimea lui.Se ia o cratita(oala)in care se pune ulei ca sa se acopere fundul dupa care se pune un strat de foi de dafin care se inbiba in uleiul pus ca sa nu se arda pestele.Se aseaza pestele peste foile de dafin dupa care i se adauga 2-3linguri de otet putina sare iar ulei cit cuprinde.Se repeta operatia in functie de cantitatea de peste pe care o avem doar ca nu se pun foi de dafin decit 1-2-3-buc iar la straturile superioare se poate dilu uleiul cu apa (bulion+apa)pentru anu fi asa grasa conserva .Dupa aceea se pune si se fierbe la foc mic timp de 12-14 ore fara sa se amestece in ea.Se pune capac si se verifica sa nu scada compozitia de lichid ca sa poata fierbe.Este o delicatese ,asa ca pofta buna dragi pescari
Ingrediente reteta
-
ulei 1000 mililitri
-
foi de dafin 100 grame
-
piper boabe 20 grame
-
sare 20 grame
-
bulion 1000 mililitri
-
otet 3 linguri
sa pesupun ca "acele tale cioc de papagal"..pacalesc platica..ea se sperie ca na..asa ar trebui..o ia la "goana" si asa se vede trasatura..e logic numai ca in realitate..platica e sensibila..e hapsana dar sensibila..ma rog fir intins..prea "mult atelier" pt mine..dar bafta..
poi da mah da de unde sti u cand trage platica???atfel ce ai facut u colo...