Crap ardelenesc

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere crap ardelenesc

Se taie ceapa pestisori,morcovii rondele si ardeii cubulete.Se calesc putin in ulei apoi se adauga si ciupercile taiate felii subtiri.Dupa ce s-au calit si ciupercile pe jumatate, se adauga si rosiile cubulete si se mai lasa cca 10 min la foc mediu apoi se ia deoparte.Pestele curatat se cresteaza printre coaste cu un cutit ascutit si se impaneaza cu feliute de usturoi.In tava de la aragaz se pun legumele calite si peste ele se pune pestele umplut si el cu legume.Se adauga sare si piper dupa gust.Se lasa la cuptor cca 45 minute dupa care se adauga vinul alb si se mai lasa sa scada putin sosul.

Ingrediente reteta

  • peste 2000 grame
  • rosii decojite 4 bucati
  • ardei gras rosu 2 bucati
  • ardei gras verde 2 bucati
  • ceapa 3 bucati
  • ciuperci champignion 200 grame
  • morcovi 2 bucati
  • vin alb 200 mililitri
  • usturoi - catei 8 bucati
  • ulei de masline 100 mililitri

crap ardelenesc : 0 comentarii

Nu exista comentarii