Detalii
Porti | 4 |
Timp | 90 |
Descriere crap cu ciuperci la cuptor
Se curata pestele,se aseaza intr-o tava impreuna cu ciupercile taiate in felii mari,sucul de rosii si foile de dafin.Se adauga un varf de lingurita de piper,o crenguta de cimbru, vinul,4 felii de lamaie,o lingurita de sare si uleiul.
Tava se baga la cuptor la foc mediu, aproximativ o ora, ca pestele sa se friga incet. Se stropeste cu sosul din cind in cind.
Dupa ce se rumeneste pe o parte, pestele se intoarce pe partea cealalta.
Cind este gata, se serveste cald, presarat cu marar sau patrunjel verde.
Tava se baga la cuptor la foc mediu, aproximativ o ora, ca pestele sa se friga incet. Se stropeste cu sosul din cind in cind.
Dupa ce se rumeneste pe o parte, pestele se intoarce pe partea cealalta.
Cind este gata, se serveste cald, presarat cu marar sau patrunjel verde.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
ciuperci 500 grame
-
ulei de masline 100 mililitri
-
suc de rosii 200 mililitri
-
vin alb 100 mililitri
-
lamaie 1 bucati
-
foi de dafin 2 bucati
crap cu ciuperci la cuptor : 0 comentarii