Detalii
Porti | 4 |
Timp | 1 |
Descriere crap cu rosii la cuptor
se curata crfapul si se sareaza. se lase intreg, se cresteaza insa din distanta in distanta si se impaneaza pe crestaturi cu usturoiul taiat felii subtirii. intr-o tava se aseaza doua betisoare peste care se pune crapul in asa fel incat sa nu atinga tava, se imbraca cu felii de rosii peste care se presara putina faina alba. se toarna pe deasupra uleiul dupa care se da la cuptor la foc potrivit. cand pestele este pe jumatate gata se toarna vinul, se adauga cateva boabe de piper si cui ii place 1-2 foi de dafin. in timp ce se coace se unge din cand in cand cu sos. cand este gata se scoate cu grija pe un platou cu o lopatica se adauga pe margine sosul si se orneaza cu verdeata tocata marunt si felii de lamaie. se poate folosi si caras mare pentru reteta.
Ingrediente reteta
-
crap 1 bucati
-
rosii 3 bucati
-
ulei 150 mililitri
-
vin alb sec 200 mililitri
-
catei usturoi 4 bucati
crap cu rosii la cuptor : 0 comentarii