Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere crap cu smantana
Crapul se taie bucati si se pune la fiert pentru 5 minute in apa cu sare si cu zeama de lamaie.
Separat se prepara un sos din ceapa verde rumenita usor cu o lingura de faina, sare, putina boia si stins cu apa.
Se adauga un pahar de smantana si multa verdeata tocata. Compozitia rezultata se toarna peste bucatile de crap si se lasa sa fiarba impreuna.
Separat se prepara un sos din ceapa verde rumenita usor cu o lingura de faina, sare, putina boia si stins cu apa.
Se adauga un pahar de smantana si multa verdeata tocata. Compozitia rezultata se toarna peste bucatile de crap si se lasa sa fiarba impreuna.
Ingrediente reteta
-
crap 500 grame
-
smantana 200 grame
-
faina 1 linguri
-
ceapa verde 4 bucati
-
lamaie 1 bucati
crap cu smantana : 0 comentarii