Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere crap cu sos de rosii
Crapul curatat si spalat se lasa sa stea o jumatate de ora cu sare. Se aseaza apoi intr-o tava, cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, uleiul, untul topit, vinul, otetul de vin, sarea, piper, foi de dafin, 100 g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se aseaza pe un platou. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat printr-o sita. Se toarna apoi smantina si restul de csascaval ras. Se mai da la cuptor cca 30 de minute sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
otet 50 mililitri
-
ulei 100 mililitri
-
rosii 1000 grame
-
smantana 150 mililitri
-
vin 200 mililitri
-
cascaval 150 grame
-
unt 1 linguri
-
ceapa 1 bucati
-
foi dafin 2 bucati
crap cu sos de rosii : 0 comentarii