Crap cu sos de rosii

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere crap cu sos de rosii

Crapul curatat si spalat se lasa sa stea o jumatate de ora cu sare. Se aseaza apoi intr-o tava, cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, uleiul, untul topit, vinul, otetul de vin, sarea, piper, foi de dafin, 100 g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se aseaza pe un platou. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat printr-o sita. Se toarna apoi smantina si restul de csascaval ras. Se mai da la cuptor cca 30 de minute sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • otet 50 mililitri
  • ulei 100 mililitri
  • rosii 1000 grame
  • smantana 150 mililitri
  • vin 200 mililitri
  • cascaval 150 grame
  • unt 1 linguri
  • ceapa 1 bucati
  • foi dafin 2 bucati

crap cu sos de rosii : 0 comentarii

Nu exista comentarii