- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 35 |
Descriere crap cu usturoi
pestele curatat se despica orizontal in doua de-a lungul sirei spinarii, se scot oasele mari si dupa ce se taie carnea in bucati mai mari, se sareaza, se ung cu putin ulei si se pun pe gratar bine incins. Dupa ce pestele s-a fiert pe ambele parti, se pune intr-o tava si peste el se toarna apa clocotita (in cantitate potrivita), se acopera cu un capac si se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se ia de pe foc si se lasa cu totul sa se raceasca bine. Intre timp, se curata o capatana de usturoi, se piseaza. Se serveste cu mamaliguta calda.
Ingrediente reteta
-
crapi 3-4 kg,usturoi 1 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
crap cu usturoi : 0 comentarii