Crap in saramura
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 3312
- 1
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 1 |
Descriere crap in saramura
Pestele curatat, spalat, se taie dea lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si se taie carnea bucati. Se pace un foc peste care se aseaza o tabla groasa iar cand se infierbanta peste ea se pune bucatile de peste care intre timp au fost presarate cu sare si se frige pe ambele parti. Alaturat se pregateste o cratita cu capac, feli de usturoi, ulei si cimbru. Imediat ce pestele sa prajit se pune in cratita si se picura cateva picaturi de ulei peste pestele cald, apoi se presara feliute de usturoi si cimbru. Se acopeera repede si se lasa asa 15 min. Se face saramura din 500 ml apa si 40 g sare si se toarna peste peste. Este delicios. Succes.
Ingrediente reteta
-
crap 1 bucati
-
saramura 500 mililitri
-
catei de usturoi 10 bucati
-
sare 50 grame
-
cimbru 5 grame
-
ulei 100 mililitri
cam scurt articolu si cu se foloseste se lanseaza pe lacuri la distante mari sau pe post de blinker lingurita etc
ideea este buna