Crap in sos de marar

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere crap in sos de marar

Fileurile de crap se spala, se scurg bine de apa si se sterg cu servetele absorbante. Se presara cu sare si piper si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele. Separat, se face un soa din smantana, mara tocat marunt, usturoi pisat, uleiul de masline, sare si piper. Se taie lamaile in felii, se pun pe farfurii, se pun fileurile deasupra si peste acestea se toarna sosul de smantana si marar. Se orneaza cu marar si feliute de lamaie.

Ingrediente reteta

  • file de crap 4 bucati
  • lamai 2 bucati
  • smantana sau iaurt gras 250 grame
  • marar (legaturi) 2 bucati
  • usturoi (catei) 2 bucati
  • ulei de masline( linguri) 2 bucati
  • ulei floarea soarelui 100 mililitri

crap in sos de marar : 0 comentarii

Nu exista comentarii