Crap la cuptor cu legume
- white_shark
- 31-05-2010
- 6461
- 0
Detalii
Porti | 10 |
Timp | 1 |
Descriere crap la cuptor cu legume
se ia crapul se curata si se taie in bucati. se taie legumele maruntel ca pentru ciorba. se pune tava unsa bine cu ulei de masline un rand de legume pestele si apoi iar un rand de legume deasupra. sare piper si busuioc se pun dupa gust. se baga la foc mic in cuptorul care a fost incins dinainte si se lasa cam 40 50 minute. se pune din cand in cand vin alb peste legume si pestele din tava. se serveste cald. pofta buna!
Ingrediente reteta
-
crap 2500 grame
-
rosii 300 grame
-
ardei 300 grame
-
ceapa 2 bucati
-
busuioc 10 grame
-
vin alb 200 mililitri
-
sare, piper 5 grame
crap la cuptor cu legume : 0 comentarii