Detalii
Porti | 5 |
Timp | 90 |
Descriere crap la cuptor cu legume
Pestele se curata de solzi si intestine se portioneaza in bucati potrivite apoi se sareaza si condimenteaza;Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 150ml ulei. Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si vinul dupa care il introducem la cuptor cam 45 min la foc potrivit. Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor si un vin bun alb.
Pofta buna!
Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor si un vin bun alb.
Pofta buna!
Ingrediente reteta
-
crap 2000 grame
-
ceapa 500 grame
-
morcov 300 grame
-
rosii 700 grame
-
vin alb 300 mililitri
-
usturoi 150 grame
-
ulei de masline 150 mililitri
crap la cuptor cu legume : 0 comentarii